vanha karppu kirjoitti:
els kirjoitti:
Ihan tavan jauhelihaa ja nakkejakin meillä syötiin tuolloin - ja syödään edelleen.
Valmistatteko nakit itse, vai onko kyse teollisesta mössöstä, joka on täynnä lisäaineita?
Ihan kaupan A-luokan nakkeja syötiin tuolloin, ja se toimi ihan hyvin.
Ja vaikka nakit eivät ole enää moneen vuoteen maistuneet paitsi siskonmakkaroina,
niin ulkoruokinnassa tai kesän grillibileissä ne ovat edelleen ok vaihtoehto.
Itse kukin saa toki valita, mitä pitää myrkkyinä ja mitä turvallisina
Tämän perheen parinkymmenen vuoden kokeilujen perusteella laadukas jalosteliha on massatuotettunakin monta vertaa turvallisempaa kuin mitkään jalostetut siemenpuolta sisältävät massatuotteet (ovat ne sitten leipää, mysliä, kuumakäsiteltyjä kaurahiutaleita, jotain soijaihmettä, kokojyvämakaroonia tai siemenöljyä).
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)