Hyvä jos toimi noin.
Tuossa tapauksessa sellainen perinteisen tapainen suositus on, että totutat ruoansulatuksesi kasviksiin hitaasti. Suomeksi syö päivittäin mutta vain vähän, vaikka vain lusikallinen tai pari per ateria. Eikä tarvitse edes vaihdella eri lajeja, vaan voi sujuvasti syödä niitä muutamaa, joista muutenkin tykkää. Hapankaali voisi olla hyvä lisä, mutta arvaan että siihenkin joudut totuttelemaan (kuten jokseenkin jokainen muu tuntemani suomalainen, karpit ja vegeilijät pois lukien)
Helpoin tapa siihen (ehkä) olisi ostaa pikkuinen purkki rasilaista, ja laittaa sitä lusikallinen samalle pannulle, jossa valmistat päivittäisen lihan... ja sitten ihan tipla vielä valmiiseen ruokaan. Maku ei tunnu, mutta se syventää muun ruoan makua mukavasti, hiukan kuten kuuluisa natriumglutamaatti jota on vaikkapa aromatissa.
Ja jos ruoka tuntuu liian ketogeeniseltä, lusikallinen tai kaksi riisiä/perunaa voisi olla sellaista hiilaria, jonka mahasi kestää vanhastaan, ja sekin voi auttaa tässä siirtymävaiheessa.
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)