Minäkin suositan possunkylkeä, ja rasvaisia mutta vähäproteiinisia ovat myöskin vatajan jauhottomat nakit, makkarat ja lenkit (suunnilleen P 12g ja R 25g /100g) ja näissähän ei myöskään e621:stäkään... HK:n herkkumaksamakkarakin on jees, P11g R19g ja siihen voi vielä sotkea voita sekaan... ja sellainen isossa tölkissä oleva fetan kaltainen juusto Taverna Peyaz Beynir (K-kaupoista) sisältää prodea vain 13g ja rasvaa 31g /100g. Ja siskonmakkaraa voi myöskin paistaa palleroina pannulla ja on prodea vähän, jotain 12g kieppeillä ja rasvaakin yleensä riittävästi... Lihahyytelöissä ei ole rasvaa mutta niissäkin monasti samoissa määrin prodea kuin siskonmakkaroissa, voi sitten ateriaan lisätä muuta rasvanlähdettä... voita ja vaikka salaattiin avokadoa. Tykkään kanssa syödä paljon lihaa/juustoa joten vähäproteiiniset eväät on siitä kivoja kun saa syödä vähän enemmän
Tänään söin lohta ja harmitti kun piti ottaa niin pieni nokare lautaselle ettei prodemäärät nouse taivaisiin...
muokks// niin siis tottakai näihin kannattaa aina yhdistää rehuja ja mahdolisesti kastikkeita/voita lisärasvaksi ja kenties kermavaahtoa marjojen kera jälkkäriksi. Jämähdin vaan puhumaan pelkistä lihoista mutta kasviksia aina myöskin tottakai... mikälie lihanhimo päällä kun en osaa muusta tänään puhua