Julkaisija |
Viesti |
|
|
Vieras kirjoitti: Lainaa: Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. Olet erittäin harvinainen, mutta yksilöitähän me tietysti kaikki olemme. Jokin syy siellä kuitenkin on. Karppaustyylejä on monia eivätkä kaikki millään virallisterveelliselläkään syö keskenään samoin! Jotkut syövät paljon kasviksia ja toiset aina samoja jäävuorisalaatteja, siinä kasvis. Täyttäähän se vaatimukset.
Kokeilustasi voi vain sanoa sitten, että se karppaustyyli, mitä kokeilit, ei sopinut sinulle. Onneksi löysit kuitenkin ruokavalion, jolla olet terve. Minulla se menee toisin päin, mutta eipä hätää, minäkin löysin ruokavalion, jolla olen terve! Toivotaan, että pysytäänkin! Höpö, höpö geenivirheittes kanssa. Siinä tapauksessa minäkin olen erittäin harvinainen tapaus ja geenivirheinen, koska verenpaineeni nousee nopeasti jos lasken hiilarit alas. Olen piruuttani testannut hiilareiden pudottamista joitakin kertoja menneiden vuosien saatossa ja aina sama juttu. Nykyään lähinnä vain seurailen näitä keskusteluja, enkä siis karppaa. Tai no, mikäs sen tietää vaikka oliskin "geenivirhe" keikkuuhan tuo mummakin vielä tuossa vaikka ikää on lähes satku. another guest Onko geenivirhe ja geneettinen poikkeama sama asia? Voisimme puhua myös epigenetiikasta, mutta antaa siihen tarkemmin perehtyneiden kirjoittaa. Kovin nopeita kokeiluja ei kannata tehdä, jotta keho myös tottuu. Suoliston bakteerikanta muuttuu hitaasti ja sekin vaikuttaa suuresti siihen, mikä sopii ja miten. En väitä lainkaan, että kaikille sopisi juuri samanlainen ruokavalio.
[quote="Vieras"][quote] Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. Olet erittäin harvinainen, mutta yksilöitähän me tietysti kaikki olemme. Jokin syy siellä kuitenkin on. Karppaustyylejä on monia eivätkä kaikki millään virallisterveelliselläkään syö keskenään samoin! Jotkut syövät paljon kasviksia ja toiset aina samoja jäävuorisalaatteja, siinä kasvis. Täyttäähän se vaatimukset.
Kokeilustasi voi vain sanoa sitten, että se karppaustyyli, mitä kokeilit, ei sopinut sinulle. Onneksi löysit kuitenkin ruokavalion, jolla olet terve. Minulla se menee toisin päin, mutta eipä hätää, minäkin löysin ruokavalion, jolla olen terve! Toivotaan, että pysytäänkin![/quote]
Höpö, höpö geenivirheittes kanssa. Siinä tapauksessa minäkin olen erittäin harvinainen tapaus ja geenivirheinen, koska verenpaineeni nousee nopeasti jos lasken hiilarit alas. Olen piruuttani testannut hiilareiden pudottamista joitakin kertoja menneiden vuosien saatossa ja aina sama juttu. Nykyään lähinnä vain seurailen näitä keskusteluja, enkä siis karppaa.
Tai no, mikäs sen tietää vaikka oliskin "geenivirhe" keikkuuhan tuo mummakin vielä tuossa vaikka ikää on lähes satku. :D
another guest[/quote] Onko geenivirhe ja geneettinen poikkeama sama asia?
Voisimme puhua myös epigenetiikasta, mutta antaa siihen tarkemmin perehtyneiden kirjoittaa.
Kovin nopeita kokeiluja ei kannata tehdä, jotta keho myös tottuu. Suoliston bakteerikanta muuttuu hitaasti ja sekin vaikuttaa suuresti siihen, mikä sopii ja miten.
En väitä lainkaan, että kaikille sopisi juuri samanlainen ruokavalio.
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 13:41:44 |
|
|
|
|
|
4:20 kirjoitti: Leenuliinutiinu kirjoitti: Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. Onko noin? Huolimatta, että siihen ei yhdistetä painon putoamista? Voi, voi... Nyt en kyllä löydä tutkimuslinkkiä. On vain joitain tutkimuksia, joissa ei ole tarkoitus laihtua. Kaikissa ainakin verenpaine on ollut hyvä, mutta oliko se sitä aiemmin eli tutkimuksen alussa, sepä on eri asia... On vain harvoja ihmisiä, jotka eivät ole lainkaan laihtuneet karpatessaan ja olivat aloittaessaan ylipainoisia. Itsekin olen laihtunut kaksi kiloa, vaikka ei ole ylipainoa lainkaan. Aiemmin 65 ja nyt 63 kg. http://www.theheart.org/article/1531861 ... newsletter"Many patients with insulin resistance, diabetes, or both have subclinical diastolic dysfunction, with severe prognostic implications if it becomes symptomatic, von Bibra reminded heartwire. About 65% of the 32 patients in the study had abnormal diastolic function as defined echocardiographically by low early diastolic myocardial velocity. That measure in most cases nearly normalized after the low-carb diet, but not after the low-fat diet, she said.
Of 32 overweight or obese diabetic patients (mean body-mass index, 34) without cardiac disease who were engaged in a "rehabilitation program in order to lose weight" that included two hours of supervised aerobic exercise per day, half followed a low-glycemic diet (25% carbohydrate, 45% fat, 30% protein) and the other half a low-fat diet (55% carbohydrate, 25% fat, and 20% protein) for three weeks. The diets provided the same amount of calories. Those on the low-fat diet then switched to the low-glycemic diet for an additional two weeks. Cardiac function by echo and metabolic parameters were assessed daily before and after a 400-kcal breakfast.
From baseline to three weeks, patients on the low-carb diet reduced their use of conventional oral antidiabetic medication by 86%. Those on the low-fat diet reduced them by only 6% by the end of three weeks, but intake went down another 57% by the end of their two-week low-glycemic diet phase. "And still they had improvements in glucose," von Bibra said. Medications other than oral ones for diabetes, such as antihypertensive drugs, were not changed in anyone during the study.
In the low-glycemic-diet group, mean systolic blood pressure declined from 127 mm Hg to 118 mm Hg (p<0.002) after three weeks; diastolic pressures also fell (p<0.04). Neither changed after three weeks for those initially on the low-fat diet, but both "improved in the same direction" as those in the low-glycemic group after two weeks on the low-glycemic diet, von Bibra said."
[quote="4:20"][quote="Leenuliinutiinu"] Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. [/quote]
Onko noin? Huolimatta, että siihen ei yhdistetä painon putoamista?[/quote] Voi, voi... Nyt en kyllä löydä tutkimuslinkkiä. On vain joitain tutkimuksia, joissa ei ole tarkoitus laihtua. Kaikissa ainakin verenpaine on ollut hyvä, mutta oliko se sitä aiemmin eli tutkimuksen alussa, sepä on eri asia... On vain harvoja ihmisiä, jotka eivät ole lainkaan laihtuneet karpatessaan ja olivat aloittaessaan ylipainoisia. Itsekin olen laihtunut kaksi kiloa, vaikka ei ole ylipainoa lainkaan. Aiemmin 65 ja nyt 63 kg.
http://www.theheart.org/article/1531861.do?utm_medium=email&utm_source=20130424_heartwire&utm_campaign=newsletter [i]"Many patients with insulin resistance, diabetes, or both have subclinical diastolic dysfunction, with severe prognostic implications if it becomes symptomatic, von Bibra reminded heartwire. About 65% of the 32 patients in the study had abnormal diastolic function as defined echocardiographically by low early diastolic myocardial velocity. That measure in most cases nearly normalized after the low-carb diet, but not after the low-fat diet, she said.
Of 32 overweight or obese diabetic patients (mean body-mass index, 34) without cardiac disease who were engaged in a "rehabilitation program in order to lose weight" that included two hours of supervised aerobic exercise per day, half followed a low-glycemic diet (25% carbohydrate, 45% fat, 30% protein) and the other half a low-fat diet (55% carbohydrate, 25% fat, and 20% protein) for three weeks. The diets provided the same amount of calories. Those on the low-fat diet then switched to the low-glycemic diet for an additional two weeks. Cardiac function by echo and metabolic parameters were assessed daily before and after a 400-kcal breakfast.
From baseline to three weeks, patients on the low-carb diet reduced their use of conventional oral antidiabetic medication by 86%. Those on the low-fat diet reduced them by only 6% by the end of three weeks, but intake went down another 57% by the end of their two-week low-glycemic diet phase. "And still they had improvements in glucose," von Bibra said. Medications other than oral ones for diabetes, such as antihypertensive drugs, were not changed in anyone during the study.
In the low-glycemic-diet group, mean systolic blood pressure declined from 127 mm Hg to 118 mm Hg (p<0.002) after three weeks; diastolic pressures also fell (p<0.04). Neither changed after three weeks for those initially on the low-fat diet, but both "improved in the same direction" as those in the low-glycemic group after two weeks on the low-glycemic diet, von Bibra said."[/i]
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 13:22:36 |
|
|
|
|
|
Lainaa: Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. Olet erittäin harvinainen, mutta yksilöitähän me tietysti kaikki olemme. Jokin syy siellä kuitenkin on. Karppaustyylejä on monia eivätkä kaikki millään virallisterveelliselläkään syö keskenään samoin! Jotkut syövät paljon kasviksia ja toiset aina samoja jäävuorisalaatteja, siinä kasvis. Täyttäähän se vaatimukset.
Kokeilustasi voi vain sanoa sitten, että se karppaustyyli, mitä kokeilit, ei sopinut sinulle. Onneksi löysit kuitenkin ruokavalion, jolla olet terve. Minulla se menee toisin päin, mutta eipä hätää, minäkin löysin ruokavalion, jolla olen terve! Toivotaan, että pysytäänkin! Höpö, höpö geenivirheittes kanssa. Siinä tapauksessa minäkin olen erittäin harvinainen tapaus ja geenivirheinen, koska verenpaineeni nousee nopeasti jos lasken hiilarit alas. Olen piruuttani testannut hiilareiden pudottamista joitakin kertoja menneiden vuosien saatossa ja aina sama juttu. Nykyään lähinnä vain seurailen näitä keskusteluja, enkä siis karppaa. Tai no, mikäs sen tietää vaikka oliskin "geenivirhe" keikkuuhan tuo mummakin vielä tuossa vaikka ikää on lähes satku. another guest
[quote] Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. Olet erittäin harvinainen, mutta yksilöitähän me tietysti kaikki olemme. Jokin syy siellä kuitenkin on. Karppaustyylejä on monia eivätkä kaikki millään virallisterveelliselläkään syö keskenään samoin! Jotkut syövät paljon kasviksia ja toiset aina samoja jäävuorisalaatteja, siinä kasvis. Täyttäähän se vaatimukset.
Kokeilustasi voi vain sanoa sitten, että se karppaustyyli, mitä kokeilit, ei sopinut sinulle. Onneksi löysit kuitenkin ruokavalion, jolla olet terve. Minulla se menee toisin päin, mutta eipä hätää, minäkin löysin ruokavalion, jolla olen terve! Toivotaan, että pysytäänkin![/quote]
Höpö, höpö geenivirheittes kanssa. Siinä tapauksessa minäkin olen erittäin harvinainen tapaus ja geenivirheinen, koska verenpaineeni nousee nopeasti jos lasken hiilarit alas. Olen piruuttani testannut hiilareiden pudottamista joitakin kertoja menneiden vuosien saatossa ja aina sama juttu. Nykyään lähinnä vain seurailen näitä keskusteluja, enkä siis karppaa.
Tai no, mikäs sen tietää vaikka oliskin "geenivirhe" keikkuuhan tuo mummakin vielä tuossa vaikka ikää on lähes satku. :D
another guest
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 13:10:58 |
|
|
|
|
|
Leenuliinutiinu kirjoitti: Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. Onko noin? Huolimatta, että siihen ei yhdistetä painon putoamista?
[quote="Leenuliinutiinu"] Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. [/quote]
Onko noin? Huolimatta, että siihen ei yhdistetä painon putoamista?
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 12:25:35 |
|
|
|
|
|
Vieras kirjoitti: els kirjoitti: Keltuaisia, maitorasvaa, eläinrasvaa, hiven juureksia ja koristeeksi kotivihreitä eikä sitten juuri muuta tarvitakaan.
Minä sairastuin tuolla ruokavaliolla. Lihoin entisestään, ja kolesteroli ja verenpaine nousivat hälyyttäviin lukemiin. Siirryin sitten virallisterveelliseen ruokavalioon, laihduin ja tervehdyin. Karppauksesta jäi haaviin ainoastaan einesten, pikaruoan, makkaran ja muun prosessoidun moskan välttely. Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. Olet erittäin harvinainen, mutta yksilöitähän me tietysti kaikki olemme. Jokin syy siellä kuitenkin on. Karppaustyylejä on monia eivätkä kaikki millään virallisterveelliselläkään syö keskenään samoin! Jotkut syövät paljon kasviksia ja toiset aina samoja jäävuorisalaatteja, siinä kasvis. Täyttäähän se vaatimukset. Kokeilustasi voi vain sanoa sitten, että se karppaustyyli, mitä kokeilit, ei sopinut sinulle. Onneksi löysit kuitenkin ruokavalion, jolla olet terve. Minulla se menee toisin päin, mutta eipä hätää, minäkin löysin ruokavalion, jolla olen terve! Toivotaan, että pysytäänkin!
[quote="Vieras"][quote="els"] Keltuaisia, maitorasvaa, eläinrasvaa, hiven juureksia ja koristeeksi kotivihreitä eikä sitten juuri muuta tarvitakaan. [/quote]
Minä sairastuin tuolla ruokavaliolla. Lihoin entisestään, ja kolesteroli ja verenpaine nousivat hälyyttäviin lukemiin. Siirryin sitten virallisterveelliseen ruokavalioon, laihduin ja tervehdyin. Karppauksesta jäi haaviin ainoastaan einesten, pikaruoan, makkaran ja muun prosessoidun moskan välttely.[/quote]
Onko sinulla tutkittu mikä oli syy? Geneettinen poikkeama? Tavallisesti kaikissa tutkimuksissa verenpaine laskee karppaajilla, ainakin ylipainoisilla. Olet erittäin harvinainen, mutta yksilöitähän me tietysti kaikki olemme. Jokin syy siellä kuitenkin on. Karppaustyylejä on monia eivätkä kaikki millään virallisterveelliselläkään syö keskenään samoin! Jotkut syövät paljon kasviksia ja toiset aina samoja jäävuorisalaatteja, siinä kasvis. Täyttäähän se vaatimukset.
Kokeilustasi voi vain sanoa sitten, että se karppaustyyli, mitä kokeilit, ei sopinut sinulle. Onneksi löysit kuitenkin ruokavalion, jolla olet terve. Minulla se menee toisin päin, mutta eipä hätää, minäkin löysin ruokavalion, jolla olen terve! Toivotaan, että pysytäänkin!
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 10:40:17 |
|
|
|
|
|
els kirjoitti: Sen verran motan kertaa olen laittanut niitä karppilaan, että joudut tällä erää hakemaan ihan itse Onnea matkaan vaan o/ Tiedä mitä muuta vielä joudut oppimaan matkan varrella. Vaikka riitapalstailijat kyllä kovin harvoin haluavat oppia mitään. Enewmmänkin vahvistaa omia oletuksiaan, I suppose? Alennut tässä Puskan ja kumppanien tuhansien tutkimusten tasolle.
[quote="els"]Sen verran motan kertaa olen laittanut niitä karppilaan, että joudut tällä erää hakemaan ihan itse :) Onnea matkaan vaan o/
Tiedä mitä muuta vielä joudut oppimaan matkan varrella. Vaikka riitapalstailijat kyllä kovin harvoin haluavat oppia mitään. Enewmmänkin vahvistaa omia oletuksiaan, I suppose?[/quote]
Alennut tässä Puskan ja kumppanien tuhansien tutkimusten tasolle.
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 10:16:50 |
|
|
|
|
|
els kirjoitti: ^Kannattaisi etsiä, kun kerran riittää aikaa karppiriitelyyn, ilman mitään kiinnostusta itse karppailuun muuten. Niitä on kokonainen rypäs siltäkin tutkimusryhmältä. Muttei suinkaan vain sieltä. Aionakin Englannissa ja Ruotsissa on löydetty samanlaisia tuloksia. Puhumattakaan suomalaisista tuloksista, joissa kerrottiin "terveellisen ruokavalion" vain kasvattaneen riski-indikaattoreita Maitorasvan toistetut ovat muuten on paljon enemmän kuin mitä Pohjois-Karjalan toisot ovat tuottaneet Eusoopassa, maailmassa, Virossa... Suoraan aleneva jälkipolvi, a la MONICA ja INTRERHEART kertovat jo paljon Hassu juttu sinänsä Niin johtuuko tämä maitotaloustuotteiden hyvyys eläinrasvasta vai maitotaloustuotteista. 300- 400 g maitotaloustuotteita keräytyy Suomessa suht noepasti, aamulla pari desiä maitoa, välipalalla/ iltapalaksi 200 g viiliä ruokajuomana pari desiä piimää, salaatissa / ruuan yhteydessä juustokuutioita/ leivä päälle voita ja juustoa -> hupa tuli jo lähes yli 400 g maitotaloustuotteita. niin en nyt muista puhuttiinko maitorasvan määrästä mitään tarpenpaa.
[quote="els"]^Kannattaisi etsiä, kun kerran riittää aikaa karppiriitelyyn, ilman mitään kiinnostusta itse karppailuun muuten. Niitä on kokonainen rypäs siltäkin tutkimusryhmältä. Muttei suinkaan vain sieltä. Aionakin Englannissa ja Ruotsissa on löydetty samanlaisia tuloksia. Puhumattakaan suomalaisista tuloksista, joissa kerrottiin "terveellisen ruokavalion" vain kasvattaneen riski-indikaattoreita
Maitorasvan toistetut ovat muuten on paljon enemmän kuin mitä Pohjois-Karjalan toisot ovat tuottaneet Eusoopassa, maailmassa, Virossa... Suoraan aleneva jälkipolvi, a la MONICA ja INTRERHEART kertovat jo paljon Hassu juttu sinänsä :)[/quote]
Niin johtuuko tämä maitotaloustuotteiden hyvyys eläinrasvasta vai maitotaloustuotteista. 300- 400 g maitotaloustuotteita keräytyy Suomessa suht noepasti, aamulla pari desiä maitoa, välipalalla/ iltapalaksi 200 g viiliä ruokajuomana pari desiä piimää, salaatissa / ruuan yhteydessä juustokuutioita/ leivä päälle voita ja juustoa -> hupa tuli jo lähes yli 400 g maitotaloustuotteita.
niin en nyt muista puhuttiinko maitorasvan määrästä mitään tarpenpaa.
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 09:36:34 |
|
|
|
|
|
els kirjoitti: ^^ mutta kun juuuri ne nahka- ja luuliemet ovat (ihmis)lääkärivetoisen Kwasniewskin kruununjalokiviä (toisin kuin suklaa) Ja tässä vitjassa oli nyt puhe meidän talouden sapuskoista, joten luuliemet ovat tiukasti mukana paketissa Kuten sanottua, kaivahan ensin jostain se mitä meillä syödään, niin jatketaan sitten. ********** Ja verrataanpa tähän taas niitä umpi-ihania laitosruoan laatukriteereitä, jotka sallivat lisäaineita ja sokeria ja uunipuhdasta, steriiliä tärkkelystä syötettäväksi ihan miten paljon vaan, kunhan maitorasva ja suola ja elukkarasva pidetään poissa lautaselta. Niistä on todella vaikeaa repiä huumoria. Ja ne ovat sentään ammattilaisten siunaamat ohjeet. Lapsille, vanhuksille, vaivaisille, kaikille... Okei, vaihdetaan Petron dieetissä tumma suklaa nokkoseen ja muihin rikkaruohoihin, niin päädytään ruokavalioon sopii lapsille, vanhuksille, vaivaisille, kaikille...sillä tätä on hyvällä menestyksellä testanneet miljoonat ja taas miljoonat ihmiset (ja eläimet) ympäri maailman, kuten on todettu tuhansissa tutkimuksissa.
[quote="els"]^^ mutta kun juuuri ne nahka- ja luuliemet ovat (ihmis)lääkärivetoisen Kwasniewskin kruununjalokiviä (toisin kuin suklaa) Ja tässä vitjassa oli nyt puhe meidän talouden sapuskoista, joten luuliemet ovat tiukasti mukana paketissa :)
Kuten sanottua, kaivahan ensin jostain se mitä meillä syödään, niin jatketaan sitten.
********** Ja verrataanpa tähän taas niitä umpi-ihania laitosruoan laatukriteereitä, jotka sallivat lisäaineita ja sokeria ja uunipuhdasta, steriiliä tärkkelystä syötettäväksi ihan miten paljon vaan, kunhan maitorasva ja suola ja elukkarasva pidetään poissa lautaselta. Niistä on todella vaikeaa repiä huumoria. Ja ne ovat sentään ammattilaisten siunaamat ohjeet. Lapsille, vanhuksille, vaivaisille, kaikille...[/quote]
Okei, vaihdetaan Petron dieetissä tumma suklaa nokkoseen ja muihin rikkaruohoihin, niin päädytään ruokavalioon sopii lapsille, vanhuksille, vaivaisille, kaikille...sillä tätä on hyvällä menestyksellä testanneet miljoonat ja taas miljoonat ihmiset (ja eläimet) ympäri maailman, kuten on todettu tuhansissa tutkimuksissa.
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 08:53:34 |
|
|
|
|
|
els kirjoitti: Sen verran motan kertaa olen laittanut niitä karppilaan, että joudut tällä erää hakemaan ihan itse Onnea matkaan vaan o/ Tiedä mitä muuta vielä joudut oppimaan matkan varrella. Vaikka riitapalstailijat kyllä kovin harvoin haluavat oppia mitään. Enewmmänkin vahvistaa omia oletuksiaan, I suppose? Tällä erää? Satun tietämään melko hyvin asiaan liittyvien tutkimusten yleistrendit ja niiden poikkeamat - sekä karppi- että asiantuntijatulkinnoin. Väitämpä vaan, että alkuperäinen väitteesi todentaminen vaatii tutkimustulosten pyörittämistä erikoislasien läpi - ja melkoisten lisätulkintojen kautta
[quote="els"]Sen verran motan kertaa olen laittanut niitä karppilaan, että joudut tällä erää hakemaan ihan itse :) Onnea matkaan vaan o/
Tiedä mitä muuta vielä joudut oppimaan matkan varrella. Vaikka riitapalstailijat kyllä kovin harvoin haluavat oppia mitään. Enewmmänkin vahvistaa omia oletuksiaan, I suppose?[/quote]
Tällä erää? Satun tietämään melko hyvin asiaan liittyvien tutkimusten yleistrendit ja niiden poikkeamat - sekä karppi- että asiantuntijatulkinnoin. Väitämpä vaan, että alkuperäinen väitteesi todentaminen vaatii tutkimustulosten pyörittämistä erikoislasien läpi - ja melkoisten lisätulkintojen kautta :)
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-04 07:00:33 |
|
|
|
|
|
Sen verran motan kertaa olen laittanut niitä karppilaan, että joudut tällä erää hakemaan ihan itse Onnea matkaan vaan o/ Tiedä mitä muuta vielä joudut oppimaan matkan varrella. Vaikka riitapalstailijat kyllä kovin harvoin haluavat oppia mitään. Enewmmänkin vahvistaa omia oletuksiaan, I suppose?
Sen verran motan kertaa olen laittanut niitä karppilaan, että joudut tällä erää hakemaan ihan itse :) Onnea matkaan vaan o/
Tiedä mitä muuta vielä joudut oppimaan matkan varrella. Vaikka riitapalstailijat kyllä kovin harvoin haluavat oppia mitään. Enewmmänkin vahvistaa omia oletuksiaan, I suppose?
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 22:48:17 |
|
|
|
|
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 21:38:09 |
|
|
|
|
|
^Kannattaisi etsiä, kun kerran riittää aikaa karppiriitelyyn, ilman mitään kiinnostusta itse karppailuun muuten. Niitä on kokonainen rypäs siltäkin tutkimusryhmältä. Muttei suinkaan vain sieltä. Aionakin Englannissa ja Ruotsissa on löydetty samanlaisia tuloksia. Puhumattakaan suomalaisista tuloksista, joissa kerrottiin "terveellisen ruokavalion" vain kasvattaneen riski-indikaattoreita Maitorasvan toistetut ovat muuten on paljon enemmän kuin mitä Pohjois-Karjalan toisot ovat tuottaneet Eusoopassa, maailmassa, Virossa... Suoraan aleneva jälkipolvi, a la MONICA ja INTRERHEART kertovat jo paljon Hassu juttu sinänsä
^Kannattaisi etsiä, kun kerran riittää aikaa karppiriitelyyn, ilman mitään kiinnostusta itse karppailuun muuten. Niitä on kokonainen rypäs siltäkin tutkimusryhmältä. Muttei suinkaan vain sieltä. Aionakin Englannissa ja Ruotsissa on löydetty samanlaisia tuloksia. Puhumattakaan suomalaisista tuloksista, joissa kerrottiin "terveellisen ruokavalion" vain kasvattaneen riski-indikaattoreita
Maitorasvan toistetut ovat muuten on paljon enemmän kuin mitä Pohjois-Karjalan toisot ovat tuottaneet Eusoopassa, maailmassa, Virossa... Suoraan aleneva jälkipolvi, a la MONICA ja INTRERHEART kertovat jo paljon Hassu juttu sinänsä :)
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 21:16:49 |
|
|
|
|
|
els kirjoitti: ******
Näin nimittäin kertovat aidot interventiotutkimukset ja sellaiset epidemiologiset tutkimukset, jossa syöty ruoka näkyy labratuloksissa eikä niitä yritetä vain muistella päivän haastatteluissa Ei muuten pidä paikkaansa. Vai onko näyttää tällaisia tutkimuksia? Muitakin kuin se yksi maitorasva-indikaattori-mikä-lie tutkimus, jonka nimeä en muista.
[quote="els"] ****** [i][color=#008000]
Näin nimittäin kertovat aidot interventiotutkimukset ja sellaiset epidemiologiset tutkimukset, jossa syöty ruoka näkyy labratuloksissa eikä niitä yritetä vain muistella päivän haastatteluissa :)[/color][/i][/quote]
Ei muuten pidä paikkaansa. Vai onko näyttää tällaisia tutkimuksia? Muitakin kuin se yksi maitorasva-indikaattori-mikä-lie tutkimus, jonka nimeä en muista.
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 20:48:20 |
|
|
|
|
|
els kirjoitti: ********** Ja verrataanpa tähän taas niitä umpi-ihania laitosruoan laatukriteereitä, jotka sallivat lisäaineita ja sokeria ja uunipuhdasta, steriiliä tärkkelystä syötettäväksi ihan miten paljon vaan, kunhan maitorasva ja suola ja elukkarasva pidetään poissa lautaselta. Niistä on todella vaikeaa repiä huumoria. Ja ne ovat sentään ammattilaisten siunaamat ohjeet. Lapsille, vanhuksille, vaivaisille, kaikille... Ja eläinrasvaa lisäämällähän siitäkin saadaan parempilaatuista? Onneks mulle ei tuu kukaan syöttämään läskisoosia työpaikkaruokalassa. En tykkää, ja lisäksi mulla eläinrasva aiheuttaa atooppista ja astmaattista oireilua. Kokeiltu on. t. eri eri eri vieras
[quote="els"]********** Ja verrataanpa tähän taas niitä umpi-ihania laitosruoan laatukriteereitä, jotka sallivat lisäaineita ja sokeria ja uunipuhdasta, steriiliä tärkkelystä syötettäväksi ihan miten paljon vaan, kunhan maitorasva ja suola ja elukkarasva pidetään poissa lautaselta. Niistä on todella vaikeaa repiä huumoria. Ja ne ovat sentään ammattilaisten siunaamat ohjeet. Lapsille, vanhuksille, vaivaisille, kaikille...[/quote]
Ja eläinrasvaa lisäämällähän siitäkin saadaan parempilaatuista? :D Onneks mulle ei tuu kukaan syöttämään läskisoosia työpaikkaruokalassa. En tykkää, ja lisäksi mulla eläinrasva aiheuttaa atooppista ja astmaattista oireilua. Kokeiltu on.
t. eri eri eri vieras
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 20:44:38 |
|
|
|
|
|
Vieras kirjoitti: Muutenhan mies ..... on onnellinen kulinaristi Kauhea kohtalo.
[quote="Vieras"]Muutenhan mies ..... on onnellinen kulinaristi[/quote]
Kauhea kohtalo.
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 19:55:32 |
|
|
|
|
|
^^ mutta kun juuuri ne nahka- ja luuliemet ovat (ihmis)lääkärivetoisen Kwasniewskin kruununjalokiviä (toisin kuin suklaa) Ja tässä vitjassa oli nyt puhe meidän talouden sapuskoista, joten luuliemet ovat tiukasti mukana paketissa Kuten sanottua, kaivahan ensin jostain se mitä meillä syödään, niin jatketaan sitten. ********** Ja verrataanpa tähän taas niitä umpi-ihania laitosruoan laatukriteereitä, jotka sallivat lisäaineita ja sokeria ja uunipuhdasta, steriiliä tärkkelystä syötettäväksi ihan miten paljon vaan, kunhan maitorasva ja suola ja elukkarasva pidetään poissa lautaselta. Niistä on todella vaikeaa repiä huumoria. Ja ne ovat sentään ammattilaisten siunaamat ohjeet. Lapsille, vanhuksille, vaivaisille, kaikille...
^^ mutta kun juuuri ne nahka- ja luuliemet ovat (ihmis)lääkärivetoisen Kwasniewskin kruununjalokiviä (toisin kuin suklaa) Ja tässä vitjassa oli nyt puhe meidän talouden sapuskoista, joten luuliemet ovat tiukasti mukana paketissa :)
Kuten sanottua, kaivahan ensin jostain se mitä meillä syödään, niin jatketaan sitten.
********** Ja verrataanpa tähän taas niitä umpi-ihania laitosruoan laatukriteereitä, jotka sallivat lisäaineita ja sokeria ja uunipuhdasta, steriiliä tärkkelystä syötettäväksi ihan miten paljon vaan, kunhan maitorasva ja suola ja elukkarasva pidetään poissa lautaselta. Niistä on todella vaikeaa repiä huumoria. Ja ne ovat sentään ammattilaisten siunaamat ohjeet. Lapsille, vanhuksille, vaivaisille, kaikille...
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 19:38:45 |
|
|
|
|
|
els kirjoitti: Eli luit peteriä etkä minua? Miksi sitten puhui luuliemistä, joita peter ei käytä?
Okei, jätetään luuliemet pois, kun ne eivät kuulu oikeaan (eläin)lääkärivetoiseen karppaamiseen.
[quote="els"]Eli luit peteriä etkä minua? Miksi sitten puhui luuliemistä, joita peter ei käytä? [/quote]
Okei, jätetään luuliemet pois, kun ne eivät kuulu oikeaan (eläin)lääkärivetoiseen karppaamiseen.
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 18:12:36 |
|
|
|
|
|
Eli luit peteriä etkä minua? Miksi sitten puhui luuliemistä, joita peter ei käytä? Entä jos sittenkin ensin hankkisit sen tiedon, mitä oikeaan Kwasniewskiin kuuluu, ja vasta sitten alkaisit yhdistellä luulojasi?
Vanhan eurooppalaisen sananlaskun mukaan vastustaja on hyvä tuntea ennen kun lähtee ärsyttämään. On kyse sitten kwasniewskistä tai vegetarismista - tai virallisihmeellisestä. Tietämättömyys tuppaa kostautumaan. Ennenmin tai myöhemmin.
Eli luit peteriä etkä minua? Miksi sitten puhui luuliemistä, joita peter ei käytä? Entä jos sittenkin ensin hankkisit sen tiedon, mitä oikeaan Kwasniewskiin kuuluu, ja vasta sitten alkaisit yhdistellä luulojasi?
Vanhan eurooppalaisen sananlaskun mukaan vastustaja on hyvä tuntea ennen kun lähtee ärsyttämään. On kyse sitten kwasniewskistä tai vegetarismista - tai virallisihmeellisestä. Tietämättömyys tuppaa kostautumaan. Ennenmin tai myöhemmin.
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 17:47:33 |
|
|
|
|
|
els kirjoitti: No mutta minkä sille voi että tämäkään vieras ei osannut lukea. Tai kärsi lukihäiriöistä, kun tumma suklaa korvasi juurekset ja paikalliset vihreät Eläinlääkäri Petro Domperignon (tjms) syö lounaaksi tumman suklaalevyn eikä heiniä jotka ovat täynnä myrkkyjä etteivät tulisi syödyksi. Muutenhan mies syö voita, voita, voita, keltuaisia, luuliemiä ja voita ja on onnellinen kulinaristi. Tämä on oikeaa karppaamista, koska se on lääkärivetoista kawasakia (tjms).
[quote="els"]No mutta minkä sille voi että tämäkään vieras ei osannut lukea. Tai kärsi lukihäiriöistä, kun tumma suklaa korvasi juurekset ja paikalliset vihreät :)[/quote]
Eläinlääkäri Petro Domperignon (tjms) syö lounaaksi tumman suklaalevyn eikä heiniä jotka ovat täynnä myrkkyjä etteivät tulisi syödyksi. Muutenhan mies syö voita, voita, voita, keltuaisia, luuliemiä ja voita ja on onnellinen kulinaristi. Tämä on oikeaa karppaamista, koska se on lääkärivetoista kawasakia (tjms).
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 17:11:00 |
|
|
|
|
|
No mutta minkä sille voi että tämäkään vieras ei osannut lukea. Tai kärsi lukihäiriöistä, kun tumma suklaa korvasi juurekset ja paikalliset vihreät
No mutta minkä sille voi että tämäkään vieras ei osannut lukea. Tai kärsi lukihäiriöistä, kun tumma suklaa korvasi juurekset ja paikalliset vihreät :)
|
|
|
Viesti |
Lähetetty: 2013-06-03 16:29:39 |
|
|
|
|